Skip to content Skip to footer

Nieuw hoofdstuk: Anivation zet stap omhoog!

Na maanden van intensieve voorbereiding is het eindelijk tijd om ons grote nieuws met jullie te delen. Gedurende het afgelopen jaar heb ik, Tim Vroemen, aan Anivation gewerkt, een kleinschalige eenmanszaak met de ambitie om hoogwaardige online marketingdiensten te leveren.

Wat ooit begon als een soloproject is dus al snel uitgegroeid tot een goed lopende onderneming. Bryan Coenen (nieuwe mede-eigenaar) en ik hebben jarenlang samengewerkt in verschillende projecten en samenwerkingsverbanden. Gedurende deze tijd hebben we gemerkt dat onze krachten en visies perfect op elkaar aansluiten. We waren beiden vastberaden om als team nog meer waarde te creëren en daarom hebben we besloten om samen te voegen als mede-eigenaren van Anivation. Naast Bryan als aanwinst voor Anivation zijn ook nog 4 andere specialisten op het gebied van online marketing toegevoegd aan ons team.

Ons doel blijft onveranderd: onze klanten nog meer ontzorgen op het gebied van online marketing. We streven ernaar om met onze persoonlijke aanpak en schappelijke tarieven het verschil te maken in een wereld waar marketingkosten de pan uitrijzen.

De samenwerking

Bryan, een HBO-afgestudeerde professional met zes jaar ervaring in het vak, brengt een verse, maar ook ervaren lading aan kennis en expertise met zich mee. Bryan’s achtergrond: Bryan was eerder mede-oprichter van BR Marketingsolutions, een marketingbureau dat begon als schoolproject met zijn toenmalige partner en uitrolde tot een kleinschalig marketingbureau. Jammer genoeg kozen Bryan en zijn toenmalige partner elk een andere richting vanwege verschillende ambities. Desondanks ontdekte Bryan dat de marketingwereld meer voor hem betekende dan voor zijn toenmalige partner. Bryan zette zijn carrière voort binnen de marketing, terwijl zijn voormalige partner een mooie functie vond binnen de auto-industrie.

Van samenwerking naar fusering

Twee jaar lang hebben Bryan en ik op basis van samenwerking gewerkt, waarbij we ontdekten dat onze krachten samen meerwaarde creëerden. Het werd duidelijk dat een samenvoeging de volgende logische stap was. En zo ontstond het idee om Bryan officieel als mede-eigenaar van Anivation te verwelkomen en ons team uit te breiden.

Ons team in het kort:

  • Tim Vroemen, Eigenaar SEO specialist & animator
  • Bryan Coenen, Eigenaar Campagnestrateeg
  • Stan Leffering Webdesigner & Grafisch vormgever
  • Livay Consemulder Fotograaf & Grafisch vormgever
  • Levente Kerai – Foto/videograaf & adviseur
  • Dion Moonen Foto/videograaf

De uitbreiding naar een kantoorpand

Met groei komt verandering. Een kantoorpand werd hierbij toch wel essentieel om nog efficiënter te werken en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Vanaf januari zijn we dan ook met trots gevestigd aan de Nusterweg in Sittard, een mijlpaal waar we ook enorm naar uitgekeken hebben. Ons nieuwe kantoorpand omvat zowel kantoorruimte als vergaderruimte. Op onze social media (anivation.nl) zal dit verder uitgelicht worden!

Wat ons onderscheidt van andere online marketingbureaus

Bij Anivation onderscheiden we ons met onze eigen unieke aanpak: persoonlijke betrokkenheid. Jouw succes is namelijk ons succes. Onze communicatie wordt ook wel omschreven als open en transparant. We luisteren actief naar jouw behoeften en feedback. Wij hebben namelijk geen standaardoplossingen; we leveren maatwerk, afgestemd op jouw specifieke doelen en bedrijfskenmerken.

Wat maakt ons anders dan andere marketingbureaus? Onze toewijding aan persoonlijke betrokkenheid en communicatie. Samen creëren we niet alleen resultaten, maar ook een sterke samenwerkingsband die op die manier weer de basis vormt voor jouw succes.

Het vooruitzicht


Met de opening van ons nieuwe kantoor en de toetreding van Bryan als mede-eigenaar, kijken we met vertrouwen naar de toekomst van Anivation. We staan aan het begin van een nieuw hoofdstuk, waarin we onze visie op persoonlijke service en betaalbaarheid verder willen versterken. Parallel daaraan streven we ernaar om ons team nog meer uit te breiden.

Bryan (nieuwe mede-eigenaar):

“De combinatie van deze groep is naar mijn mening uniek, met de hoeveelheid verschillende perspectieven op bedrijven. Uniek is wellicht ook wel het juiste woord voor het ontstaan van deze samenwerking. Jarenlang apart van elkaar werken & alleen helpen waar nodig, toch ontbrak er nog een sprankel aan beide kanten die momenteel is ingevuld door deze samenwerking. De full-service werkzaamheden die wij nu kunnen aanbieden is ook zeer uniek voor de grootte van het bedrijf. Ik kijk heel erg uit naar de aankomende periodes waar in hele diverse branches gewerkt zal worden.”

Tim, eigenaar:

“Ik vind het bijzonder om te zien hoe een vriendschap die totaal onverwacht ontstaat, kan uitgroeien tot een hechte samenwerking. Als ik terugkijk naar het begin en zie hoe mijn netwerk en bedrijf zich heeft ontwikkeld, geeft mij dat enorm veel voldoening. Maar desalniettemin is het mooiste toch wel de glimlach die we op het gezicht van anderen kunnen toveren. Dat is eigenlijk ook waar ik mijn grootste energieboost uit haal. Het is nogmaals geweldig om anderen te kunnen helpen en die positieve reacties te ervaren. Ik zie enorm naar de toekomst uit en wat nog meer op ons pad zal komen!”

× WhatsApp