Skip to content Skip to footer

Website  Groovegarden.nl
Sector      Evenementen

Groove Garden is een festival waar je gewoon bij moet zijn! Met 6 te gekke stages, meer dan 80 geweldige artiesten en een uitverkochte editie in 2023, belooft de komende editie opnieuw een knaller te worden!

Groove Garden is de mix van verschillende muziekgenres. Van house- en R&B tot beukende hardstyle, techno, 90’s hits, energieke EDM en feestmuziek.

Wat je muzieksmaak ook is, je zult gegarandeerd losgaan. Maar dat is nog niet alles. Naast geweldige muziek kun je ook genieten van lekkere cocktails, chillen op gezellige terrasjes bij de foodtrucks en meedoen aan de gekkigheid die er te vinden is. Groove Garden Festival in Sittard heeft echt voor ieder wat wils! Wat begon als een klein feestje in een achtertuin, is uitgegroeid tot een festival met maar liefst 20.000 bezoekers.

Business lounge

Groove Garden Festival heeft dit jaar nog iets extra’s in petto! Voor het derde jaar op rij organiseren ze een speciaal business gedeelte, waar je kunt netwerken en even kunt ontsnappen aan de drukte. Hier kun je in alle rust genieten van een hapje, naar het toilet gaan en een verfrissend drankje halen.

Grafisch design

Voor de vorige editie stond Jungle centraal in het thema van de business lounge. De naam van de business lounge was Business Jungle, georganiseerd door Auto Laumen. Wij hebben de banner gemaakt voor de ingang die perfect aansloot bij het thema van de business jungle. We hebben het volledige proces van ontwerp tot drukwerk verzorgd.

Videografie

Naast de banner, hebben we ook de weergave van alle bedrijven en partners op het tv-scherm in de business Jungle gerealiseerd. We hebben een passende animatie gemaakt waarin alle partners telkens terugkwamen.
× WhatsApp