Skip to content Skip to footer

Website  Leefenbeweeg.nl
Sector     Sport

Leef en beweeg is een unieke studio met een focus op professionele begeleiding en deskundig advies, speciaal afgestemd op jouw behoeften. Het is een kleine en gezellige studio waar je aan je persoonlijke doelen kunt werken. Hun missie is om mensen in Born en omgeving te helpen een gezonde en vitale levensstijl te bereiken. Neem vandaag nog contact met hen op en begin aan jouw weg naar een gezonder en vitaler leven.

 
 
Leef en beweeg iphone

Social media

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer van de social media accounts van Leef en Beweeg en zorgen ervoor dat deze consistent worden uitgevoerd in de gewenste huisstijl. Daarnaast ontwikkelen wij een doelgericht plan om de doelgroep in Born en omstreken effectief aan te trekken en te betrekken via social media.

Fotografie

Om de professionaliteit te waarborgen komt er eens in het kwartaal een fotograaf langs, die professionele foto's schiet. Zowel voor de website als social media. Bij belangrijke en speciale events zorgen wij er ook voor dat er iemand van anivation aanwezig is
× WhatsApp