Skip to content Skip to footer

Maak kennis met ons enthousiaste team van 6 specialisten. Samen zetten we ons in om resultaten te behalen voor verschillende klanten. Binnen ons team heeft ieder zijn specifieke expertise die zich verenigen in hun eigen gespecialiseerde eenheid. Op deze manier kunnen we de beste service bieden aan onze klanten. We geloven namelijk in een persoonlijke en transparante aanpak, waarbij er een gezellige synergie heerst om samen te werken.

Tim Vroemen - eigenaar

Tim Vroemen

SEO specialist

Mijn naam is Tim Vroemen, eigenaar en oprichter van Anivation.
Zo startte ik in 2020 mijn eerste onderneming als e-commerce bedrijf, waarbij ik verschillende schoonmaakproducten, waaronder wasmiddel, verkocht.

Na het afronden van mijn zorgopleiding die ik toen ook nog volgde besloot ik mij te specialiseren in mijn huidige opleiding: marketing en communicatie. Tijdens mijn stage bij een full-service marketingbureau heb ik mijzelf ontwikkeld tot SEO-specialist en ontdekte ik mijn passie voor marketing.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een fantastisch team en een groot netwerk om trots op te zijn!

Bryan Coenen

Campagnestrateeg

Mijn naam is Bryan Coenen, mede-eigenaar van Anivation. Al jaren lang zit ik in de marketing van lokaal tot internationaal. Dit allen na het behalen van mijn HBO Bachelor Commerciële Economie.

Naast een hele creatieve kant die ik bezit, ben ik mezelf bij Anivation vooral gaan richten op de grotere projecten. Hoe behaalt de klant nu uiteindelijk zijn doel? Iets waar ik het hele team naar toe coördineer.

Stan Leffering

Webdesigner

Stan, onze Webdesigner bij Anivation, speelt niet alleen een sleutelrol in het vertalen van wensen naar resultaat, maar blinkt ook uit in communicatie & vertrouwen. Zijn professionele uitvoering is een waardevolle aanwinst voor ons team geworden.

Dion Moonen

Fotograaf

Dion Moonen, een professionele fotograaf met jarenlange ervaring in verschillende soorten fotografie zoals fashion, automotive en portret. Ook Dion start nu samen met het team van Anivation aan een nieuw avontuur.
Dion studeert fotografie waarbij hij al met een aantal grote bedrijven heeft kunnen samenwerken.

Livay Consemulder

Grafisch ontwerper & fotograaf

Met bijna 10 jaar aan ervaring op het gebied van grafische vormgeving en fotografie kan Livay zichzelf beeldprofessional noemen. Hij heeft authenticiteit hoog in het vaandel staan waardoor hij veelal op analoge wijze, unieke beelden creëert die de doelgroep raken. Na 3 jaar zelfstandig ondernemen, heeft hij besloten om de handen in een te slaan met Anivation om op deze wijze grotere projecten aan te kunnen pakken

Levente Karai

Videograaf & adviseur

Maak kennis met Levente Karai, een getalenteerde videograaf en professioneel adviseur op het gebied van online marketing en mindset. Met zijn passie voor videografie en diepgaande kennis van online marketing en mindset, creëert Levente unieke en impactvolle video’s die uw boodschap tot leven brengen. 

× WhatsApp